ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش جو بایدن به خشونت با اسلحه در این کشور

واکنش جو بایدن به خشونت با اسلحه در این کشور رئیس جمهور آمریکا خشونت با اسلحه در این کشور را به یک بیماری مسری تشبیه کرد و آن را مایه شرمساری بین‌المللی دانسته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه در اظهاراتی ضمن معرفی اقدامات اجرایی کاخ سفید برای مقابله با خشونت با اسلحه، گفت: خشونت با اسلحه مانند یک بیماری مسری و واگیر است و یک مایه شرمساری بین المللی برای ایالات متحده به شمار می رود.

بر اساس این گزارش بایدن و معاونش کامالا هریس روز پنجشنبه با معرفی 6 اقدام اجرایی برای مقابله با خشونت با اسلحه، از کنگره خواستند تا قوانینی را در این زمینه تصویب کند.

 

بایدن افزود: این طرز فکر عجیبی است که گفته شود اقدامات اجرایی که توصیه می کنیم، خلاف قانون اساسی آمریکا است. خشونت با اسلحه در این کشور یک بیماری مسری و واگیر است و به مایه شرمساری بین المللی تبدیل شده است.

 

وی اظهار داشت: در آمریکا روزانه به طور متوسط 316 نفر هدف اصابت گلوله قرار می گیرند که از این تعداد 106 مورد منجر به مرگ می شود. پرچم ایالات متحده به دلیل کشته شدن 8 آمریکایی آسیایی تبار در ایالت جورجیا در حالت نیمه افراشته بود که 10 نفر دیگر در ایالت کلرادو کشته شدند.

 

بایدن اذعان کرد: بین این دو حادثه تیراندازی نیز به مدت یک هفته 817 تیراندازی دیگر به وقوع پیوست که در این حوادث نیز حدود 250 نفر جان خود را از دست دادند و بیش از 500 نفر دیگر نیز زخمی شدند.

 

وی افزود: من خواستار ممنوعیت مالکیت و حمل سلاح های جنگی هستم. هیچ دلیلی وجود ندارد که فردی در خانه اش سلاح جنگی داشته باشد که 100 گلوله شلیک می کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار